Γιατί Νέα Γενιά Ζηρίδη

Νέα Γενιά Οράματος

Εδώ και 85 χρόνια το όραμα της οικογένειας Ζηρίδη αγκαλιάζει γενιές μαθητών και τις οδηγεί στο μέλλον. Σήμερα, με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και τις πιο πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει ποιοτική παιδαγωγική εμπειρία και προετοιμάζει τη νέα γενιά των αυριανών πολιτών του κόσμου.

 

Νέα Γενιά Παιδαγωγικών Μεθόδων

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αναπτύσσει διαρκώς νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για να καλλιεργήσει στους μαθητές τις γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις της εποχής. Η θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης του Howard Gardner, από το Πανεπιστήμιο του Harvard, που εφαρμόζεται με επιτυχία στο σχολείο, ανιχνεύει και καλλιεργεί τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν τα χαρίσματά τους, να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους.

Νέα Γενιά Προγραμμάτων

Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και την ευτυχία τους. Χάρη στο ολοκληρωμένο και προσωποποιημένο πλάνο εκπαίδευσης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, οι μαθητές ξεχωρίζουν με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις σε διαφορετικούς τομείς, ώστε να αποτελούν ενεργά μέλη μιας δυναμικής κοινότητας που τους παρέχει την πιο θετική προοπτική για το μέλλον τους.

Νέα Γενιά Εμπειριών

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη διαθέτει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συναισθηματικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στο μοναδικό προφίλ, τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή και το υψηλό επίπεδο γνώσης που αποκτά. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στη γνώση, καθώς μέσα από την πληθώρα των δραστηριοτήτων οι μαθητές ανακαλύπτουν διαρκώς ευκαιρίες για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο, να εξελιχθούν με βάση τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα τους και να γίνουν πολίτες του κόσμου.

Νέα Γενιά Εγκαταστάσεων

 

Σε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει στους μαθητές της την πιο σύγχρονη εκπαιδευτική και παιδαγωγική εμπειρία μέσα από υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια πληροφορικής, εκπαιδευτικής ρομποτικής, τεχνολογίας, βιολογίας, φυσικής, χημείας, εικαστικών, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, τένις, στίβο και κλειστό κολυμβητήριο 25 μέτρων.

Οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα μια δημιουργική και αποτελεσματική μάθηση, την οποία οι μαθητές αποκτούν με τη συμμετοχή τους σε ποικίλες δραστηριότητες, υιοθετώντας ταυτόχρονα περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση.