Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο

Την Πέμπτη, 14/4 ομάδα μαθητριών και μαθητών του Σχολείου μας με τη συνοδεία της κ. Μάνιας  Ζηρίδη και της καθηγήτριας κ. Άλκηστης Πατρινέλη επισκέφτηκαν το Προεδρικό Μέγαρο.

Παρακολούθησαν ξενάγηση η οποία περιελάμβανε την ιστορία του κτηρίου και περιηγήθηκαν στις πιο σημαντικές αίθουσες του, όπως η αίθουσα των συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών, το βυζαντινό σαλόνι, η αίθουσα διαπιστευτηρίων, η αίθουσα δεξιώσεων κ.α.

Και το σημαντικότερο, συναντήθηκαν με τον ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα τους έκανε την τιμή να συνομιλήσει για λίγα λεπτά μαζί τους.

P_Megaro2

Αναφέρθηκε επαινετικά στην εμφάνιση και το ήθος των μαθητών του σχολείου μας και τους διαβεβαίωσε ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία εργάζονται για μια καλύτερη Ελλάδα.

Επεσήμανε επίσης ότι όσον αφορά τους νέους τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει χωρίς αγώνα και κόπους. Γι’ αυτό τους προέτρεψε να μελετούν και να εκτιμούν αυτά που τους παρέχουν οι γονείς τους και η εκπαίδευση.

P_Megaro3

.

P_Megaro5

.

P_Megaro9

.

P_Megaro8

Σχετικα Νεα

«Βλέμμα εφήβων»- Tριετές πρόγραμμα, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη

Μετά την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά της Eroica του Κοσμά Πολίτη, που βασίστηκε στην κινηματογραφική μεταφορά του Μιχάλη Κακογιάννη και τη δυναμική συμμετοχή των μαθητών σ

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

Γιορτή Γυμνασίου 2016
Με τον τίτλο «Σαν καλοκαίρι και σαν παιδί», η φετινή γιορτή του Γυμνασίου μας είχε αύρα καλοκαιρινή!
Μαθαίνοντας με το iPad

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχει ενσωματώσει με επιτυχία το iPad, σαν ψηφιακό εργαλείο, στην εκπαιδευτική διαδικασία, εμπλουτίζοντας την καθημερινή μαθησιακή εμπειρία και συμβάλλοντας

Ένα χαμόγελο, ένα παιχνίδι και μία συνέντευξη
Συνέντευξη με τη Βάλια Μπαρμπατιώτη, απόφοιτο του σχολείου μας, για την πρωτοβουλία «Ένα παιχνίδι για ένα χαμόγελο»

Pages