Ατομική συμβουλευτική

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του Γυμνασίου καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των καθηγητών τους τον προσωπικό τους σύμβουλο (tutor).

Ο καθηγητής - σύμβουλος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους μαθητές που τον έχουν επιλέξει στην υλοποίηση των προσωπικών τους στόχων, να τους βοηθήσει αποτελεσματικά στην επίλυση μαθησιακών προβλημάτων, να τους διευκολύνει στη λήψη αποφάσεων σχετικών με την επαγγελματική τους καριέρα.

Ο θεσμός του συμβούλου - καθηγητή εφαρμόζεται αποτελεσματικά, εδώ και πολλά χρόνια στους κόλπους της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, με βασικό στόχο να ενδυναμώσει την υπευθυνότητα και να καλλιεργήσει τη συνεργασία.

Βασικοί τομείς στους οποίους οι μαθητές μας καλούνται να θέσουν τους προσωπικούς τους στόχους είναι, εκτός από τον ακαδημαϊκό, η ψυχαγωγία, οι σχέσεις, η υγεία, η συνεισφορά και η καριέρα.

Σχετικα Νεα

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης σε συνέντευξη

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο bookia για το μυθιστόρημα «Μάτι του Πυρός».

Tomorrow is another Stream Day!

Το σχολείο μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής διοργάνωσαν την ημερίδα ‘Tomorrow is an

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

Γιορτή Γυμνασίου 2016
Με τον τίτλο «Σαν καλοκαίρι και σαν παιδί», η φετινή γιορτή του Γυμνασίου μας είχε αύρα καλοκαιρινή!
Μαθαίνοντας με το iPad

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχει ενσωματώσει με επιτυχία το iPad, σαν ψηφιακό εργαλείο, στην εκπαιδευτική διαδικασία, εμπλουτίζοντας την καθημερινή μαθησιακή εμπειρία και συμβάλλοντας

Pages