Μαθητική ζωή

12068901_894416053987435_2825971002215765867_o
Εκλογές δεκαπενταμελούς

Οι μαθητές ως πρωταγωνιστές της σχολικής πραγματικότητας αναλαμβάνουν ρόλους και δράσεις, ώστε να εκπαιδευθούν στα κοινά,ενεργά και υπεύθυνα άτομα.

Μαθητικές εκλογές: Οι μαθητές εξοικειώνονται με την εκλογική διαδικασία, παρουσιάζουν τον εαυτό τους, επιχειρηματολογούν και επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Μαθητές-βοηθοί, μαθητές-συνεργάτες: Οι μαθητές μας βοηθούν στην τήρηση της καθαριότητας, στην ομαλή ένταξη των νέων μαθητών στο σχολείο μας, και στη βοήθεια των Προσωπικών Συμβούλων.

Φιλανθρωπικές δράσεις: Αναλαμβάνουν σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους την υποστήριξη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου μας και διοργανώνουν επισκέψεις σε ιδρύματα και γηροκομεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Κρίση αγάπης

Στηρίζοντας τη διαφορετικότητα: Προσκαλούν και συνδιοργανώνουν βιωματικά προγράμματα με μαθητές ειδικών σχολείων.

Υγιεινή διατροφή: Αναλαμβάνουν δράσεις διοργανώνοντας το Υγιεινό Πρωινό στο σχολείο μας, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή διατροφή.

 
 

Σχετικα Νεα

Ανιχνεύοντας το χάρισμα του παιδιού μας ... αλλά και του παιδιού που κρύβουμε!

Η Μάνια Ζηρίδη – Ψυχολόγος Εκπαίδευσης με πολύτιμα «εφόδια» τις εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και την πολυετή εμπειρία  στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, έχει ως άξονα δράσης της, την ανακάλυψη, τ

Tomorrow is another Stream Day!

Το σχολείο μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής διοργάνωσαν την ημερίδα ‘Tomorrow is an

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ CERN!

Ευχαριστήριο μήνυμα.

«Υπ´όψιν: κας Κωβαίου, κας Σιώτου, κας Νικολοπούλου, κ. Παπαχρήστου

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

Γιορτή Γυμνασίου 2016
Με τον τίτλο «Σαν καλοκαίρι και σαν παιδί», η φετινή γιορτή του Γυμνασίου μας είχε αύρα καλοκαιρινή!

Pages