Μαθητική ζωή

12068901_894416053987435_2825971002215765867_o
Εκλογές δεκαπενταμελούς

Οι μαθητές ως πρωταγωνιστές της σχολικής πραγματικότητας αναλαμβάνουν ρόλους και δράσεις, ώστε να εκπαιδευθούν στα κοινά,ενεργά και υπεύθυνα άτομα.

Μαθητικές εκλογές: Οι μαθητές εξοικειώνονται με την εκλογική διαδικασία, παρουσιάζουν τον εαυτό τους, επιχειρηματολογούν και επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Μαθητές-βοηθοί, μαθητές-συνεργάτες: Οι μαθητές μας βοηθούν στην τήρηση της καθαριότητας, στην ομαλή ένταξη των νέων μαθητών στο σχολείο μας, και στη βοήθεια των Προσωπικών Συμβούλων.

Φιλανθρωπικές δράσεις: Αναλαμβάνουν σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους την υποστήριξη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου μας και διοργανώνουν επισκέψεις σε ιδρύματα και γηροκομεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Κρίση αγάπης

Στηρίζοντας τη διαφορετικότητα: Προσκαλούν και συνδιοργανώνουν βιωματικά προγράμματα με μαθητές ειδικών σχολείων.

Υγιεινή διατροφή: Αναλαμβάνουν δράσεις διοργανώνοντας το Υγιεινό Πρωινό στο σχολείο μας, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή διατροφή.

 
 

Σχετικα Νεα

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης σε συνέντευξη

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο bookia για το μυθιστόρημα «Μάτι του Πυρός».

Tomorrow is another Stream Day!

Το σχολείο μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής διοργάνωσαν την ημερίδα ‘Tomorrow is an

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

Γιορτή Γυμνασίου 2016
Με τον τίτλο «Σαν καλοκαίρι και σαν παιδί», η φετινή γιορτή του Γυμνασίου μας είχε αύρα καλοκαιρινή!
Μαθαίνοντας με το iPad

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχει ενσωματώσει με επιτυχία το iPad, σαν ψηφιακό εργαλείο, στην εκπαιδευτική διαδικασία, εμπλουτίζοντας την καθημερινή μαθησιακή εμπειρία και συμβάλλοντας

Pages