Το εμπλουτισμένο μας πρόγραμμα

Το Γυμνάσιο ακολουθεί το βασικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, εμπλουτισμένο με εκπαιδευτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στην πολυσχιδή ανάπτυξη των προσωπικοτήτων των μαθητών.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα, που έχει διευρυμένη μορφή, συμπεριλαμβάνονται πολυποίκιλες δράσεις και προγράμματα που άπτονται όλων των τομέων γνώσης. Ενδεικτικά αναφέρονται: το ενισχυμένο πρόγραμμα των αγγλικών, η ενίσχυση της δεύτερης ξένης γλώσσας, οι όμιλοι, ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η σχολική ζωή, τα μαθήματα ζωής, η ενισχυτική διδασκαλία και η ψηφιακή τεχνολογία. Το διδακτικό προσωπικό βρίσκεται σε διαρκή πνευματική και γνωστική εγρήγορση, με τη συστηματική ενημέρωση σε νέες παιδαγωγικές τάσεις και τη συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Πρώτιστο μέλημα των διδασκόντων είναι ο σεβασμός των ιδιαίτερων κλίσεων των μαθητών και η ανάδειξη της μοναδικότητάς τους.

Σχετικα Νεα

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ- ΟΜΙΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΝΓΖ

Η παράσταση «Ευμενίδες» του Αισχύλου, θα παρουσιαστεί επίσης στο Φεστιβάλ Ηρακλείου Αττικής στις 10 Σεπτεμβρίου (20.30, είσοδος ελεύθερη) και στο Φεστιβάλ Παπάγου στις 25 Σεπτεμβρίου.

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

Γιορτή Γυμνασίου 2016
Με τον τίτλο «Σαν καλοκαίρι και σαν παιδί», η φετινή γιορτή του Γυμνασίου μας είχε αύρα καλοκαιρινή!
Μαθαίνοντας με το iPad

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχει ενσωματώσει με επιτυχία το iPad, σαν ψηφιακό εργαλείο, στην εκπαιδευτική διαδικασία, εμπλουτίζοντας την καθημερινή μαθησιακή εμπειρία και συμβάλλοντας

Pages