Εγκαταστάσεις

Σ’ ένα περιβάλλον απαράμιλλης μεσογειακής ομορφιάς, με θέα και ανοιχτούς ορίζοντες, όπως αρμόζει σ’ ένα σύγχρονο σχολείο, έχουν τις κτηριακές τους εγκαταστάσεις τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα σε μια έκταση μεγαλύτερη των ογδόντα στρεμμάτων.

Το Λύκειο στεγάζεται σε αυτόνομο κτήριο βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και είναι ένα από τα εννέα κτήρια του συγκροτήματος.

Κάθε μία από τις δεκαπέντε αίθουσες διδασκαλίας έχει επιφάνεια μεγαλύτερη των 40 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με διαδραστικό πίνακα για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών στόχων του σχολείου.

Στο κτήριο του Λυκείου υπάρχουν τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια (Χημείας-Βιολογίας, Φυσικής, Πληροφορικής και Ρομποτικής), στα οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα διεξαγωγής εργαστηριακών ασκήσεων και βιωματικής προσέγγισης της γνώσης.

Οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους δύο αύλειους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϋ, ποδοσφαίρου (5x5), τένις και στίβο.

Για τη διοργάνωση σχολικών εορτών, συνεδρίων, μουσικών συναντήσεων κ.λπ. υπάρχει κλειστή αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων και ανοιχτό αμφιθέατρο.

 

 

Σχετικα Νεα

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης σε συνέντευξη

Ο καθηγητής μας και συγγραφέας Παναγιώτης Φουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο bookia για το μυθιστόρημα «Μάτι του Πυρός».

Tomorrow is another Stream Day!

Το σχολείο μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής διοργάνωσαν την ημερίδα ‘Tomorrow is an

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2016
Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2016, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του σχολείου. Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας καλή σταδιοδρομία!
Πρόσκληση στην Τελετή Αποφοίτησης 2016

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι Μαθητές της Γ’ τάξης Γενικού Λυκείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σας προσκαλούν στην τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2016, την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στο Ανοιχτό

Pages