Εγκαταστάσεις - Υποδομές

Το Λύκειο στεγάζεται σε ανεξάρτητο κτήριο, το οποίο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερη μέριμνα για την προσβασιμότητα και τη χρήση του από άτομα με ειδικές ανάγκες. Διαθέτει συνολικά 15 αίθουσες διδασκαλίας και 5 εργαστήρια (Φυσικής, Χημείας – Βιολογίας, Πληροφορικής, Ρομποτικής και STEM).

Οι αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και τα εργαστήρια, είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, projectors και πτυσσόμενους πίνακες προβολής. Όλοι οι χώροι διδασκαλίας έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σύνδεση με το κεντρικό φωτοτυπικό μηχάνημα.

Ειδικότερα, τα εργαστήρια Χημείας – Βιολογίας και Φυσικής είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες συσκευές, τα όργανα, τα αναλώσιμα υλικά, καθώς και με αισθητήρες συγχρονικής λήψης απεικόνισης για τη διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνητικών projects από τους μαθητές.

Σχετικα Νεα

ΧΜΑS BAZAAR- ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΛΟΓΟΥ, ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

«Χωροχρονικές εστιάσεις»,  Αθήνα, 5-11 Νοεμβρίου 2018, Ξενοδοχείο «Μπάγκειον»,  Πλ. Ομόνοιας 18                                                                                           

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2016
Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2016, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του σχολείου. Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας καλή σταδιοδρομία!
Πρόσκληση στην Τελετή Αποφοίτησης 2016

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι Μαθητές της Γ’ τάξης Γενικού Λυκείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σας προσκαλούν στην τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2016, την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στο Ανοιχτό

Pages