Τα ακαδημαϊκά προγράμματα

Το Λύκειο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εστιάζει στην εφαρμογή ενός απαιτητικού προγράμματος σπουδών, προετοιμάζοντας το μαθητικό δυναμικό του σχολείου για την εισαγωγή του σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στελεχώνεται από εκπαιδευτικούς υψηλής ακαδημαϊκής κατάρτισης και παιδαγωγικής ευαισθησίας, θέτει υψηλά κριτήρια στην επιλογή των μαθητών του και ενσωματώνει ψηφιακό υποστηρικτικό υλικό, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ενημερότητα, την πρωτοτυπία και την ακρίβεια των ακαδημαϊκών του στόχων.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα  του Λυκείου, όπως παρουσιάζονται παρακάτω, αναπτύσσονται στην πρωινή ζώνη (8:20 -2:50). 

Βάση τους αποτελεί το πρόγραμμα του Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο είναι σε απόλυτη αρμονία και ακολουθούν ένα απόλυτα στοχευμένο και ορθολογικά οργανωμένο σχεδιασμό που εξοικονομεί χρόνο και συμβάλλει στην αποτελεσματική αξιοποίηση του δυναμικού των μαθητών.

 

Ελληνικό πρόγραμμα

Απευθύνεται στους μαθητές οι οποίοι έχουν ως πρώτη τους επιλογή την εισαγωγή στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Αποτελεί  διευρυμένο πρόγραμμα του Γενικού Λυκείου με έμφαση και ιδιαίτερη ενίσχυση στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα σύμφωνα με τις επιλογές και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

 

Ziridis Bilingual Programme

Απευθύνεται στους μαθητές που έχουν ως πρώτη τους επιλογή να εισαχθούν σε αγγλόφωνα Πανεπιστήμια του εξωτερικού μέσω του συστήματος εξετάσεων A-Levels.  Παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές να πραγματοποιήσουν σπουδές υψηλού επιπέδου με δεδομένο ότι τα Πανεπιστήμια κύρους της Μ. Βρετανίας επιλέγουν τους φοιτητές τους αποκλειστικά μέσω των εξετάσεων A-Levels .

 

Αθλητικό Πρόγραμμα

Απευθύνεται στους μαθητές που έχουν υψηλές αθλητικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις και στοχεύει στη διαμόρφωση εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που θα τους δώσει τη δυνατότητα εισαγωγής σε ελληνικά και αγγλόφωνα Πανεπιστήμια παράλληλα με τη διεκδίκηση υψηλών αθλητικών διακρίσεων.

Τα παραπάνω ακαδημαϊκά προγράμματα εμπλουτίζονται με καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις, ποικίλες εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, καλλιέργειας κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων με στόχο την επιτυχία στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα.

Η επιτυχία εξασφαλίζεται εδώ!

 

 

 

Σχετικα Νεα

Ανιχνεύοντας το χάρισμα του παιδιού μας ... αλλά και του παιδιού που κρύβουμε!

Η Μάνια Ζηρίδη – Ψυχολόγος Εκπαίδευσης με πολύτιμα «εφόδια» τις εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και την πολυετή εμπειρία  στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, έχει ως άξονα δράσης της, την ανακάλυψη, τ

Tomorrow is another Stream Day!

Το σχολείο μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής διοργάνωσαν την ημερίδα ‘Tomorrow is an

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ CERN!

Ευχαριστήριο μήνυμα.

«Υπ´όψιν: κας Κωβαίου, κας Σιώτου, κας Νικολοπούλου, κ. Παπαχρήστου

Καπάκια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Συγκεντρώσαμε καπάκια για καλό σκοπό!

Τα καπάκια έχουν αξία για το περιβάλλον, αλλά κυρίως... για τον άνθρωπο!

ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΧΟΗΦΟΡΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίοιυ, o Όμιλος Υποκριτικής Τέχνης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσίασε και φέτος, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, σε μετάφραση και σκηνική διδασκαλία του Φιλολόγου Ν

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2016
Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2016, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του σχολείου. Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας καλή σταδιοδρομία!

Pages