Οι Εκπαιδευτικοί μας

Οι Νηπιαγωγοί της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε επιστημονικά πεδία όπως η Ειδική Αγωγή, η Λογοθεραπεία, η Συμβουλευτική, οι Μαθησιακές δυσκολίες και η Δυσλεξία, η Ψυχολογία της Υγείας, Drama in education κλπ. Είναι έμπειροι, δημιουργικοί και αγαπούν τη δουλειά τους. Επιμορφώνονται συστηματικά και εξελίσσονται διαρκώς επαγγελματικά.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου μας συνεργάζεται με καθηγητές του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέραν του ετήσιου σχεδιασμού του εκπαιδευτικού έργου, οι εκπαιδευτικοί της βαθμίδας του νηπιαγωγείου προγραμματίζουν σε τακτικές συναντήσεις συντονισμού, τις εκπαιδευτικές πρακτικές της εβδομάδας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες γνωστικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες για την εκπαίδευση των παιδιών.

Στο προσωπικό, εκτός από τους νηπιαγωγούς συμπεριλαμβάνονται καθηγήτριες της αγγλικής γλώσσας, καθηγήτρια μουσικής, θεατρολόγος, μουσειοπαιδαγωγός, καθηγητές φυσικής αγωγής, μία νοσηλεύτρια, που μεριμνά για την υγεία  και την ασφάλεια των παιδιών και η υπεύθυνη γονέων.

Σχετικα Νεα

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

Επιμέλεια υλικού: Μάνια Ζηρίδη, MSc., MBA  Σχεδιασμός: Μαρίνα Γιώτη

ΜΑΘΗΤΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ

Οι μαθητές παρουσιάζουν – οι γονείς … μαθαίνουν!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

WE LEARNT WHICH OBJECTS SINK OR FLOAT BY MAKING OBSERVATIONS AND PREDICTIONS

REGGIO INSPIRED

Νόστιμα καράβια από φαγώσιμα υλικά κατασκεύασαν τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο εμπνευσμένα από το πολυταξιδεμένο καράβι του Οδυσσέα!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ "ΜΗΤΕΡΑ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Το Κέντρο Υιοθεσίας Βρεφών «Μητέρα» είναι ο μοναδικός επίσημος φορέας στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει τη διαδικασία υιοθεσιών για παιδιά που αναζητούν μια θέση σε οικογένεια !

Pages