Σχόλια για το ΚΑΠ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

«Εντυπωσιάστηκα που αναπτύχθηκα και δεν έβαζα όλες τις λέξεις κολλητά», Παναγιώτης, 9 ετών.

«Πέρασα πάρα πολύ καλά. Μου μάθατε πώς να διορθώνω και να επιχειρηματολογώ», Αλέξανδρος, 10 ετών.

«Το ΚΑΠ μου αρέσει πολύ γιατί μαθαίνω κάποια πράγματα που δεν τα ξέρω αρκετά καλά και αυτό με βοηθάει να είμαι καλή μαθήτρια», Νατάσα, 9 ετών.

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ

«Αυτή τη χρονιά είδαμε το χαμόγελό του να λάμπει περισσότερο στο πρόσωπό του, τα λόγια του να πλουτίζουν τις περιγραφές των αισθημάτων του, τη χαρά του να γεμίζει αισιοδοξία την καρδιά μας» Ν.Β. & Β.Β..

«Χαίρομαι που μέσα από το παιδί μου αρχίζω να αποδέχομαι και να αγαπώ τους ανθρώπους με τη διαφορετικότητά τους», κ. Ε.Μ..

«Το σχολείο έχει κερδίσει πολλά από το ΚΑΠ γιατί δίνει στους γονείς την εικόνα του προσιτού σχολείου, του μη απρόσωπου οργανισμού, ενός φορέα που πραγματικά ενδιαφέρεται και γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού με το οποίο ασχολείται. Κάθε συνεργάτης σας που γνωρίσαμε ήταν επαγγελματίας και άνθρωπος ταυτόχρονα», Ε.Τ..

«Άλλη μία χρονιά πέρασε γεμάτη θετικές εντυπώσεις από το ΚΑΠ τόσο σε ουσιαστικό επίπεδο μάθησης όσο και σε οργανωτικό με τις στοχοθετήσεις και τις αξιολογήσεις του παιδιού. Η ειδική παιδαγωγός βοήθησε το γιο μου να απαλύνει τις στεναχώριες που του φέρνουν οι δυσκολίες στη μάθηση», Ε.Τ..

«Ευχαριστώ για τη βοήθεια που δώσατε στο γιο μου. Τον βοηθήσατε όχι μόνο να βελτιωθεί αλλά και να έχει και αυτοπεποίθηση και χαρά που έρχεται στο σχολείο. Γιατί ήξερε πλέον ότι μπορεί και αυτός να συμμετέχει στα μαθήματά του όπως τα άλλα παιδιά και πως υπήρχε κάποιος μέσα από το σχολείο που τον βοηθούσε σε αυτό», Α.Γ..

Σχετικα Νεα

KEΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΔΥΣΛΕΞΙΑ

Tα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες είναι σε θέση να μάθουν, αλλά συχνά χρειάζονται ειδική βοήθεια. 

Ορισμός της δυσλεξίας

To ΚΑΠ και οι γλωσσικές ομάδες στο Νηπιαγωγείο 

To Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού (ΚΑΠ)  και οι γλωσσικές ομάδες, ξεκίνησαν, για το ΝΒ και ΝΑ του νηπιαγωγείου. 
- Μαθαίνουμε τα ονόματά μας παίζοντας και ακολουθώντας τους κανόνες