Εθελοντική προσφορά

Αγάπη στα παιδιά

Από το 2009, το σχολείο μας συνεργάζεται με το Κέντρο Υιοθεσίας Βρεφών «Μητέρα». Μαθητές μας επισκέπτονται το ίδρυμα, συγκεντρώνουν αγαθά και προσφέρουν εθελοντική εργασία, με πραγματικό αίσθημα ευθύνης, σε παιδιά που περιμένουν με λαχτάρα μια αγκαλιά και μια οικογένεια.

To Κέντρο Υιοθεσίας Βρεφών «Μητέρα» στο σχολείο μας

Για πρώτη φορά το Κέντρο Υιοθεσίας Βρεφών «Μητέρα» επισκέφθηκε ένα σχολείο, το δικό μας σχολείο!
Τα παιδιά του ιδρύματος ήρθαν στο σχολείο μας και μοιράστηκαν στιγμές, παιχνίδια και αγκαλιές με τους μαθητές μας. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την ευγένεια, το ήθος και την αγάπη που προσέφεραν στα παιδιά του «Μητέρα». H καρδιά μας πλημμύρισε από αγάπη και στοργή.

 

Κοντά στην τρίτη ηλικία

Στο πλαίσιο των δράσεων του Student Care, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προσέφεραν εθελοντική εργασία στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Νέα Θάλπη», χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν παιχνίδια στον διαδραστικό πίνακα, ζωγράφισαν, συζήτησαν για το παρελθόν, αλλά και το παρόν, μοιράστηκαν τη χαρά της επικοινωνίας!

 

 

Στοργή προς τα ζώα

Μαθητές του Γυμνασίου μας προσέφεραν εθελοντική εργασία στο κέντρο προστασίας ιπποειδών στο Μαρκόπουλο. Με αγάπη και διάθεση προσφοράς, ανέλαβαν την καθαριότητα, περιποίηση και φροντίδα των ζώων και ενημερώθηκαν για το σημαντικό έργο του Ε.Σ.Π.Ι.