Ανανέωση Πιστοποίησης από το Γαλλικό Κράτος

Ανανέωση πιστοποίησης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Στο πλαίσιο συνεργασίας του σχολείου μας με τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη,14 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα Gisèle Vivier στο Γαλλικό Ινστιτούτο, Τελετή Απονομής πλακέτας για την ανανέωση της συνεργασίας του σχολείου μας.

Τα κριτήρια για την ανανέωση της πιστοποίησης είναι ο αριθμός των μαθητών που επιλέγουν Γαλλικά καθώς και τα ποσοστά επιτυχίας που είναι υψηλότερα από τον Πανελλήνιο Μέσο Όρο.

Η απονομή έγινε από τον κ.Νίκο Χριστοδούλου, Διευθυντή της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και στην τελετή παρευρέθησαν οι καθηγήτριες κα. Βίκυ Μαστοράκη και κα.Χριστίνα Ψηλογιαννοπούλου.

 

 

Σχετικα Νεα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ DSD, ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Απονομή διπλωμάτων DSD στη Γερμανική Πρεσβεία. Oι μαθητές μας με τους καθηγητές γερμανικών: Ιωάννα Εξάρχου, Υπεύθυνη του Τμήματος, Τζένη Σκούρα, Αμβροσία Λουκοπούλου.

ΕΠΙΤΥΧΙEΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
 Πιστοποιητικά Αγγλικής Γλώσσας KET, PET, FCE, CAE, CPE - May 2018. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους στις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας τον Μάιο 2018, και
ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ DELF ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017

Για ακόμη μία χρονιά, τα αποτελέσματά μας ξεπερνούν κατά πολύ τον γενικό μέσο όρο. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους καθηγητές τους!

 

«Le microcosme des ados» (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)

Μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη δημιούργησαν το δικό τους περιοδικό στα Γαλλικά, «Le microcosme 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις 22 Μαΐου μαθητές της Ε’Δημοτικού επισκέφτηκαν το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος IFG.Τους υποδέχτηκε η Μορφωτική Ακόλουθος κα Eliane Clancier.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και η Υπηρεσία Εκπαιδευτικών Ανταλλαγών PAD (Pädagogischer Austauschdienst) προσφέρει και φέτος υποτροφίες σε μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της

Pages