ZIRIDIS LEADERSHIP AWARDS

ZIRIDIS LEADERSHIP AWARDS- ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

Διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο

Έχεις μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο;

Σου αρέσει να ασκείς θετική επιρροή στους γύρω σου;

Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιούν τα όνειρα τους;

Σου αρέσει να βοηθάς την κοινότητα μέσα από τον εθελοντισμό;

Σου αρέσει να αποτελείς πρότυπο ηγεσίας και να εμπνέεις τους άλλους;

Σου αρέσει να πείθεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν;

Πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου;

Σου αρέσει να δημιουργείς και να καθοδηγείς ομάδες;

Σου αρέσει να αποδέχεσαι και να ενθαρρύνεις τη διαφορετικότητα;

Σου αρέσει να σκέφτεσαι έξω από πλαίσια και περιορισμούς;

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να πραγματοποιήσεις;

Έχεις ιδέες για την ανάπτυξη μιας νέας αγοράς;

Παρουσιάζεις με άνεση και αυτοπεποίθηση τις ιδέες σου στο κοινό;

Σου αρέσει να συνεισφέρεις και να κάνεις τη διαφορά;

 

Εάν ναι δήλωσε συμμετοχή στα Ziridis Leadership Awards 2017 στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο  Αίτηση Συμμετοχής για Leadership awards

 

Η αποστολή της Νέας Γενιάς Ζηρίδη είναι : στο πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου. Στο πλαίσιο της αποστολής μας, διαπλάθουμε τους αυριανούς ηγέτες προσφέροντας 1.000€ επιδότηση στα ετήσια δίδακτρα των επιλεγμένων μαθητών για τη φοίτηση τους στο Δημοτικό (Ε’, ΣΤ’), Γυμνάσιο και στο Λύκειο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

 

Α) Διαγωνισμός leadership awards

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

 

Α. Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονικό σύνδεσμο Αίτηση Συμμετοχής για Leadership awards από Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017. Μαζί με τη δήλωση τους είναι αναγκαία η υποβολή portfolio, με το οποίο να πιστοποιείται η δυνατότητα συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη κατηγορία που θα επιλέξουν και μια σύντομη προσωπική έκθεση (personal statement) 500 λέξεων, στην οποία να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους επιλέγουν να διαγωνιστούν για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Το τέλος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι 10€ και καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό του σχολείου (GR5601710480006048127305174, Τράπεζα Πειραιώς) μαζί με την υποβολή της αίτησης. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 210-66.85.600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: leadershipawards@ziridis.gr

 

 

B. Ο Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

 

Προκριματική Φάση

Στην προκριματική φάση θα γίνει η επιλογή αυτών που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση για την κατάκτηση των leadership awards. Η αξιολόγηση των υποψηφίων στην προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί από εσωτερική επιτροπή της Νέας Γενιάς Ζηρίδη αποτελούμενη από τα διευθυντικά στελέχη του σχολείου.

 

Τελική Φάση

Οι διαγωνιζόμενοι που θα επιλεγούν στην προκριματική φάση θα κληθούν να παρουσιάσουν ενώπιον επιτροπής την ιδέα, το προϊόν, την  υπηρεσία ή την αγορά που προτείνουν και τη στρατηγική επικοινωνίας και της προώθησης που σκοπεύουν να ακολουθήσουν. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία από την κριτική επιτροπή των Ziridis Leadership Awards που αποτελείται από ηγετικές προσωπικότητες, στελέχη και επιχειρηματίες για την τελική επιλογή των επιτυχόντων.

 

Απονομή Awards

Η εκδήλωση απονομής των Ziridis Leadership Awards θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στη Χριστούπολη Σπάτων, 190 04.

 

Β)Κατηγορίες leadership awards

Οι παρακάτω κατηγορίες είναι εμπνευσμένες από την αποστολή, τη φιλοσοφία και τις βασικές αξίες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

 

Think Green Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/τριες οι οποίοι έχουν μια συγκεκριμένη ιδέα, προϊόν, υπηρεσία, που πρoάγουν μια ευρύτερη περιβαλλοντική συνείδηση και έναν οικολογικό τρόπο ζωής.

 

Team Leadership Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/ τριες οι οποίοι έχουν χάρισμα στην ηγεσία  ομάδων και έχουν ικανότητα διαχείρισης της διαφορετικότητας και επίλυσης συγκρούσεων.

 

Impact Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/ τριες οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο ηγεσίας και να εμπνεύσουν τον περίγυρο τους, μέσα από κάποια ιδέα η πρόταση για ένα κίνημα ή μια δράση με συγκεκριμένους στόχους .

 

Diversity Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/ τριες οι οποίοι έχουν μια συγκεκριμένη ιδέα, προϊόν, υπηρεσία,  που προάγει την αποδοχή και την ενθάρρυνση της διαφορετικότητας.

 

Out of the Box Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/τριες οι οποίοι έχουν την ικανότητα να σκέφτονται έξω από καθιερωμένα πλαίσια και περιορισμούς, βρίσκοντας πρωτότυπες καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα που δεν λύνονται με συμβατικό τρόπο.

 

Entrepreneurship Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/ τριες με επιχειρηματική σκέψη που έχουν μια συγκεκριμένη ιδέα για ένα προϊόν ή υπηρεσία, που αποτελεί καινοτομία.

 

Blue Ocean Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές/ τριες οι οποίοι έχουν μια συγκεκριμένη ιδέα για την ανάπτυξης μιας νέας αγοράς μέσα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Confidence Award

Η  κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές οι οποίοι έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις ικανότητες τους και έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν ανάμεσα από πολλούς υποψήφιους σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

 

Public Speaking Award

Η κατηγορία αυτή επιβραβεύει μαθητές οι οποίοι έχουν χάρισμα στο να μιλούν δημόσια με άνεση και αυτοπεποίθηση  και να παρουσιάζουν τις ιδέες τους με επιχειρήματα, πείθοντας το ακροατήριό τους.

 

Make a Difference Award

Η συγκεκριμένη κατηγορία επιβραβεύει μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να κάνουν τη διαφορά μέσα από μια φιλανθρωπική ιδέα που προάγει το επίπεδο ζωής για μια συγκεκριμένη κατηγορία πληθυσμού.